Beveiliging regio Sint-Niklaas

BRANDDETECTIE

 

Beveiliging tegen brand begint bij detectie. Om een brand tijdig te detecteren bestaan er verschillende oplossingen. Voor uw veiligheid en van uw naasten is het belangrijk om hier van bij de start van uw project bij stil te staan.

 

Parlo- en videofonie

 

Met video- of parlofonie verhoogt u uw comfort en uw veiligheidsgevoel. Deze apparatuur maakt het immers ook mogelijk om vanop afstand toegangscontrole uit te voeren. Op deze manier weet u steeds wie er voor de deur staat vooraleer u open doet.

 

Toegangscontrole

 

Met de toegangscontrole bepaalt u wie toegang heeft tot de verschillende zones binnen uw woning of bedrijf. Geen sleutels meer nodig! Via dit systeem kan men ook het alarmsysteem bedienen en aanpassingen uitvoeren.

 

Camerabewaking

 

Geen sterker bewijs dan camerabeelden. Met één blik op de monitor zien wat er gebeurt, in en rondom het huis of bedrijf. Zo kan u gepast inspelen op inbraak, diefstal of vandalisme.

 

Inbraakbeveiling

 

Wij bieden u een alarmsysteem op maat aan en brengen de veiligheidsknelpunten in uw huis of bedrijf in kaart. Wij werken met een erkend installateur en beantwoorden hiermee aan de hoogste Belgische kwalilteitseisen voor elektronische inbraakbeveiliging.

Beveiliging Een veilig gevoel

Contacteer ons

0473 59 33 48
info@evobvba.be