Elektriciteit

In ons dagelijks leven komen we voortdurend in contact met elektriciteit zonder er nog bij stil te staan. Het is een menselijke behoefte geworden die we niet meer kunnen missen. Wij zorgen in uw nieuwbouw voor het plaatsen van uw bedrading tot de volledige afwerking van een perfect gekeurde installatie. Ook voor renovatiewerken en inbreuken op keuringsverslagen bij de koop/verkoop van een woning bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Domotica

 

Domotica maakt wonen aangenamer, comfortabeler, energiezuiniger en zorgt voor meer veiligheid bij zowel aan- als afwezigheid. Bovendien staat domotica voor de integratie van verschillende functies in uw woning. Domotica is controle over je volledige woning. De verwarming een graadje hoger, de rolluiken naar beneden, de lichten dimmen voor een gezellige avond… met domotica doe je het allemaal.

 

Databekabeling

 

Gaat het om computeraansluitingen of telefoonverbindingen of het ontwerp van de infrastructuur en de installatie, de aanleg van uw netwerk en het inrichten van uw 19 inch data rack, dan bent u bij ons in goede handen.

Elektriciteit Een dagelijkse behoefte

Contacteer ons

0473 59 33 48
info@evobvba.be